SoNoRo

Miruna Nagy

Harpă

Miruna a început să cânte la harpă la vârsta de 8 ani la București. A studiat cuEdward Witsenburg la Universitatea “Mozarteum” din Salzburg, cu Germaine Lorenzini la Lyon și Helga Storck la Conservatorul din München.

Ca bursieră a Fundației “Live Music Now” din München, patronată de Lord Yehudi Menuhin, Miruna a concertat în Germania, Austria și Elveția.

Miruna este de asemenea invitată obișnuită a Festivalului Chiemgauer Musikfrühling.
Este multiplă câștigătoare a mai multor concursuri naționale și internaționale precum Jugend musiziert și Concursul Salvi din Germania sau A.S.T.H. Lyon, înFranța.

Pe lângă activitatea concertistică, Miruna se dedică cu entuziasm activității pedagogice, specializată în metoda “școlii holistice internaționale de harpă” din München. În munca sa cu copiii, Miruna îmbină muzica și poveștile în mod creativ și interactiv.

Urmând o chemare din copilărie, Miruna s-a dedicat și scrisului, studiind scenaristică la Academia de Film din Berlin. Din 2016, Miruna practică terapia prin sunet în cadrul “Institutului pentru Harpă și Arta vindecării” din München München.